Szolgáltatásaink

Könyvelés

Könyvelési szolgáltatásunk keretében az alábbi feladatok elvégzését vállaljuk:

  • Az Ön által rendelkezésre bocsátott bizonylatok alapján vállaljuk cége analitikus és szintetikus könyvelését a mindenkor hatályos előírásoknak megfelelően;
  • Elkészítjük a szokásos üzletmenethez szükséges bevallásokat, jelentéseket a NAV, helyi önkormányzatok, KSH, MNBF felé;

Könyvvizsgálat

“A könyvvizsgálat célja annak megállapítása, hogy a vállalkozó által az üzleti évről készített éves beszámoló e törvény előírásai szerint készült, és ennek megfelelően megbízható és valós képet ad a vállalkozó vagyoni és pénzügyi helyzetéről, a működés eredményéről.”

A jelenlegi szabályozás szerint az évi 300 millió forintos árbevételű 50 fő feletti vállalkozásoknak kötelező a könyvvizsgálat.

Bérszámfejtés

  • Havi rendszeres bérszámfejtés az ügyféllel előreegyeztetett határidőre;
  • TB kifizetőhelyi feladatok ellátása;
  • TB ellátások (TGYS, GYED, GYES) megállapítása, elszámolása

TB kifizetőhely működtetés

A tartósan 100 fő feletti dolgozói állománnyal rendelkező munkáltatók esetében kötelező a pénzbeli társadalombiztosítási szolgáltatások helyben elbírálása és kifizetése. Idetartozik a táppénz, a szüléssel (gyed, csed) és az üzemi balesettel összefüggő szociális ellátási  készpénzellátások elbírálása, számfejtése és ezeknek a munkabérekkel történő egyidejű kifizetése. Ezt a feladatot a munkáltatónak az állami szervvel kötött együttműködés alapján kötelező átvállalnia, és ez a bérszámfejtési feladatok szerves részét képezi a társadalombiztosítási kötelezettségek kezelése és kifizetése is.

Szja adóbevallás

Minden év május 20. jelenti a magánszemélyek szja bevallásának határidejét.

A munkáltatói igazolások, adókedvezményes igazolások, adásvételi szerződések, és egyéb igazolások alapján elkészítjük egyéni személyes adóbevallását.

Pénzügyi kontrolling

Általunk könyvelt cégekre, vagy megbízás esetén folyamatos, szükség esetén ad-hoc elemzéseket biztosítunk. Könyvelési rendszerünk alkalmas ügyfél általi folyamatos követésre.

Képviselet

Társaságunk vállalja a NAV, OEP , és helyi önkormányzat vizsgálatai során teljes körű képviseletet, amelyet meghatalmazás útján látunk el.

Elérhetőségek

Telefon

25/ 500 030  

70/6057030

70/6334614

E-mail cím

info@kriszi.hu

Cím

2400 Dunaújváros, Vasmű u. 51. I. em. 4.